Ons aanbod

Ons aanbod

CHECK / COLLECT / PROTECT

Een volledig geïntegreerd beschermingsaanbod
 
De voornaamste opdracht van Coface is om bedrijven - van kmo's tot multinationals - te verzekeren tegen onbetaalde facturen, die hun activiteit in gevaar kunnen brengen. Daarom hebben we een reeks kredietverzekeringen ontwikkeld die tegemoet komen aan de 4 belangrijkste exportvereisten van bedrijven: maken dat hun omzet verzekerd is, hun ontwikkeling gefinancierd wordt, dat risico's geval per geval afgedekt worden en het evalueren van markten.
 
Deze 'huisgemaakte' bescherming berust op een krachtig preventiesysteem: onze experts worden overal ter wereld ingezet om de financiële gezondheid van bedrijven te analyseren en wanbetalingen te vermijden. Met behulp van deze doorlopende evaluatie, geven we feedback over een deel van of de volledige debiteurenportefeuille van de klanten, als ondersteuning van en in samenwerking met bedrijven.
 
Onze diepgaande kennis over kopers en markten maakt het mogelijk om adviezen en diensten op maat te verlenen, en om snel in te grijpen wanneer er zich een risico op onbetaalde facturen voordoet. Deze reactiesnelheid is mogelijk dankzij de unieke nauwe banden die we met onze klanten opgebouwd hebben, gesteund door onze directe aanwezigheid in 66 landen.
 
In België zijn we aanwezig in Wallonië en Vlaanderen, met gespecialiseerde makelaars over heel het land en een speciaal key accounts team in Brussel, die ons alert houden en ons helpen anticiperen op riskante situaties. Naast kredietverzekeringen biedt Coface in België diensten aan op het gebied van bedrijfsinformatie en debiteurenbeheer.

ONZE OPLOSSINGEN

Country risk map

Bekijk de landenrisicokaart van Coface

Raadpleeg de landenlijst

Economische studies
  • Nederlands
  • Français
  • English