Ons aanbod

COLLECT / Incasso

Incasso: behoud een goede relatie met uw debiteur

VIER GOEDE REDENEN OM GEBRUIK TE MAKEN VAN DE INCASSODIENSTEN VAN COFACE

  • Optimalisatie van het risicobeheer
  • Waardevolle ondersteuning in moeilijke tijden
  • De mogelijkheid om de goede relatie met uw debiteur te behouden en dus een grotere kans op extra omzet in de toekomst.

    Toegang tot lokale uitwinningsinstanties

Incasso vormt een essentieel onderdeel van het risicobeheer voor de klanten van Coface.

 

Deze activiteit vereist een hoge mate aan juridische kennis en een wereldwijd netwerk van talentvolle medewerkers. Coface bezit beide, hetzij binnenshuis, hetzij via het Coface partnerverband.

 

Onze cliënten kunnen een beroep doen op onze incassodiensten voor zowel verzekerde als niet-verzekerde facturen.

 

Nieuw: Check & Collect: Vraag hier uw gratis offerte aan

Een waardevolle dienstverlening ...

Een waardevolle dienstverlening ...

"Een Amerikaanse exporteur van elektrische uitrustingen heeft te kampen met een Braziliaanse dealer die niet betaalt. Omdat ze niet vertrouwd zijn met de lokale regels en praktijken, weten de juridische adviseurs en de CFO niet goed wat te doen.

 

Het bedrijf doet een beroep op Coface, dat sinds 1998 een kantoor heeft in Brazilië. Het team van Coface neemt contact op met de dealer. Gezien de financiële problemen van laatstgenoemde, komen ze tot een minnelijke schikking en vinden ze een oplossing: een afbetalingsplan op tien maanden.

 

Op het einde van deze periode, en op basis van een bij Coface bestelde studie, besluit de Amerikaanse exporteur de relatie met de dealer voort te zetten. Sindsdien is de dealer een betrouwbare partner gebleken."

Naar boven
  • Nederlands
  • Français
  • English