Ons aanbod

TopLiner

Een aanvullende dekkingsoptie voor onze klanten met een Globalliance polis.

Vier goede redenen om voor TopLiner te kiezen:

  • Aanvullende dekking voor een project in ontwikkeling;
  • Een aanbod op maat voor een periode (30 tot 90 dagen) en bedrag naar keuze;
  • Een prijs die aangepast is aan uw aanvraag;
  • Eenvoudig online uit te voeren met een onmiddellijk antwoord via Cofanet.

TopLiner is een aanvullende dekking voorbehouden aan TradeLiner en Globalliance cliënten.

 

Het is geschikt voor situaties waarin het verzekerde bedrijf, voor een welbepaalde koper, een lagere kredietlimiet gekregen heeft dan aangevraagd of waarvoor helemaal geen garantie gegeven werd. De prijs hangt af van de risicobeoordeling, het bedrag en de duur van de gevraagde dekking.

 

Topliner is bijzonder in trek bij ondernemingen die prioritaire of erg winstgevende projecten in ontwikkeling willen verzekeren.

 

Met TopLiner neemt u de beslissing!

Een waardevolle dienstverlening...

Een waardevolle dienstverlening...

Een reclamebureau uit Los Angeles haalt een groot contract binnen voor de lancering van een product van een start-up uit Californië die furore aan het maken is. Het bedrijf plant een media-intensieve en kostelijke campagne om de aandacht van de Amerikaanse consumenten te vestigen op dit innovatieve product.

 

Door de Coface-garantie kan het bureau inschrijven op drie van de vijf offerteaanvragen. Het bureau haalt er uiteindelijk twee binnen.

 

Drie maanden voor de lancering trekt de concurrent van het reclamebureau die verantwoordelijk is voor het vierde luik zich terug uit het project. Goed beseffende dat tijd van cruciaal belang is, gaat het reclamebureau de uitdaging aan en dient een offerte in die boven de marktprijs ligt maar rekening houdt met de heel korte deadlines, en die bovendien kan bogen op de tevredenheid over de twee projecten die reeds aan de gang zijn. De in de voorwaarden vastgelegde betalingstermijnen kunnen aanvaard worden dankzij een TopLiner-aanvraag voor een aanvullende garantie.

Het derde project wordt binnengehaald met een marge die vijf keer hoger ligt dan de kostprijs van de Topliner-garantie. Het reclamebureau behaalt dus een netto winstmarge die hoger ligt dan die van de eerste twee projecten.

Naar boven
  • Nederlands
  • Français
  • English