Ons aanbod

Aanvullende diensten

In sommige landen bieden we, naast onze kredietverzekeringen, ook diensten op het gebied van credit management en debiteurenfinanciering aan. Bijvoorbeeld:
 
  • onze factoringproducten en -diensten in Duitsland en Polen laten u toe om het krediet dat u verstrekt aan uw klanten te financieren. Uw financieringsvoorwaarden zijn des te aantrekkelijker als ze gedekt worden door een kredietverzekeringspolis;
  • in Centraal-Europa bieden we bedrijfsinformatie over ondernemingen aan. Deze informatie is afzonderlijk of in combinatie met een kredietverzekering beschikbaar.
Bedrijven die nog geen kredietverzekeringspolis hebben, kunnen gebruik maken van ons incassonetwerk dankzij ons gericht productassortiment.
Aanvullende diensten
EEN WAARDEVOLLE DIENSTVERLENING ...
Onze dienst Bedrijfsinformatie bijvoorbeeld, helpt u te beslissen aan wie u krediet verleent en stelt u in staat om de kredietwaardigheid van uw debiteuren op te volgen, zodat u de handelsrisico's kunt beperken.
 
Via een compact netwerk van internationale informatiebronnen, worden bedrijfsgegevens samengebracht in een unieke risicodatabase die de basis vormt voor onze kredietbeslissingen, ratings en verzekeringen. Kredietlimietbeslissingen zijn 24 uur per dag, 7 dagen op 7 online beschikbaar voor meer dan 65 miljoen bedrijven.

COLLECT / Incasso

CHECK / Bedrijfsinformatie

  • Nederlands
  • Français
  • English