Nieuws en Publicaties
17/10/2019
Bedrijfspublicaties

Coface: Een wereld van handel

Coface: Een wereld van handel

Expertise & behendigheid:

Wij geloven dat handel de drijvende kracht is achter waardecreatie en stabiliteit op wereldschaal, maar het is een risicovolle en complexe wereld.
Daarom is het onze taak om u te helpen de juiste beslissingen te nemen, zodat u zonder onderbrekingen verder kunt gaan met de groei van uw bedrijf.
Omdat elke markt uniek is, zijn er twee essentiële dimensies in onze manier van werken: expertise en flexibiliteit. Onze medewerkers staan klaar, zijn bereid en in staat om u te helpen in meer dan 100 landen waar Coface u kan ondersteunen.

 

Flexibiliteit is een belangrijke factor in de relatie met onze klanten.

Xavier DURAND

Ons driejarig strategisch plan, Fit to Win, dat in 2019 wordt afgesloten, heeft ons in staat gesteld om ons uitgebreid om te vormen tot de meest flexibele kredietverzekeringspartner in de sector. Omdat we geloven dat handel welvaart en stabiliteit creëert, helpen we bedrijven te groeien en helpen we op hun beurt onze wereld te verbeteren. Ons doel vloeit voort uit onze fundamentele waarden: klantgerichtheid, expertise, samenwerking, moed en verantwoordelijkheid. De moed van onze overtuigingen helpt ons bij het nemen van 10.000 risicobeslissingen per dag in een voortdurend veranderende omgeving.
XAVIER DURAND
CHIEF EXECUTIVE OFFICER VAN COFACE....

Deze publicatie downloaden : Coface: Een wereld van handel (3,75 MB)

Contact


Kris Degreef

Media Contact
Vorstlaan, 100 Boulevard du Souverain
B-1170 Brussels
BELGIUM
Mail: Kris.degreef@coface.com 

Zie ook


Weet U hoe een kredietverzekering werkt? 
Een kredietverzekering zorgt ervoor dat uw bedrijf niet wordt benadeeld door het onvoorzien falen van één of meer van uw klanten; het is ook een hulpmiddel om u te helpen uw risico's te beheersen. 

Er staat bij Coface een professioneel team  klaar om al uw vragen te beantwoorden over dit onderwerp.

Naar boven
  • Nederlands
  • Français
  • English