Nieuws en Publicaties
17/01/2019
Corporate Nieuws, Economisch nieuws, "Event news", Product nieuws

Nieuw bij Coface: Check & Collect : Kredietadvies en Incasso zonder premies

Nieuw bij Coface: Check & Collect

Om de drempelvrees van KMO's weg te werken, start Coface met de nieuwe dienst Check & Collect, waarmee we onze volledige expertise, analyses en incassodiensten aanbieden, zonder het verzekeringsaspect en dus zonder premies. Zo kunnen KMO's via een pay per use abonnementformule de voordelen van onze diensten ervaren, en verlagen we dus ook de drempel.

De besissingen zullen altijd samen genomen worden, wij zijn de copiloot, maar u, de klant, bepaalt de koers. In een klimaat van Brexit, nakende handelsoorlogen en onzekere prognoses voor landen als Italie, Turkije, China, Frankrijk,...is het toch wenselijk dat u een copiloot heeft die alles weet van de markt, en hoe deze zal evolueren. Zo krijgt u altijd het beste advies.

Wij bieden u ook financiële zekerheid. Door wanbetalingen aan te pakken, garanderen we u een gezonde cashflow en werking van uw bedrijf.

Door de reputatie en know-how van Coface in de verzekeringswereld, kunnen we deze wanbetalingen snel en efficient aanpakken (meer dan 80% succesrate).

We denken niet enkel aan KMO's, ook voor grotere bedrijven die deze diensten (incasso en kredietadvies) wensen uit te besteden aan specialisten in hun vak, staan wij klaar om deze taak op ons te nemen.

 

Vul het formulier hier in voor meer informatie, onze specialisten nemen contact met u op.

Dit persbericht downloaden : Nieuw bij Coface: Check & Collect : Kredietadvies en Incasso zonde... (275,87 kB)

Contact


Kris Degreef

Media Contact
Vorstlaan, 100 Boulevard du Souverain
B-1170 Brussels
BELGIUM
Mail: Kris.degreef@coface.com 

Zie ook


Nieuw bij Coface: Check and Collect

 

Incasso en handelsinformatie, zonder de kosten van een kredietverzekering.

 

Click hier voor meer info

Naar boven
  • Nederlands
  • Français
  • English