Nieuws en Publicaties
11/09/2014
Product nieuws

Lancering van de CofaMove App : CofaNet gaat mobiel

Lancering van de CofaMove App : CofaNet gaat mobiel
Vanaf vandaag biedt Coface haar cliënten een mobiele App aan, waarmee ze overal snel en veilig toegang krijgen tot de belangrijkste functies van CofaNet, het online platform voor het beheer van kredietverzekeringscontracten. Deze applicatie kan worden gedownload vanuit de Apple App Store en de Google Play Store.

Gedoopt als CofaMove helpt deze applicatie, innovatief in de markt van kredietverzekering, Coface klanten bij het opvragen van ondernemingsinformatie en het aanvragen van risicodekking bij Coface. Met deze toepassing altijd binnen handbereik kunnen credit managers korter op de bal spelen bij het nemen van risico’s en kunnen ze commerciële medewerkers op verplaatsing nauwkeurig aansturen tijdens hun onderhandelingen met klanten en prospecten. Een belangrijke  efficiëntieverbetering.

De functies van CofaMove omvatten momenteel het opzoeken van ondernemingen, het opvragen van verzekeringsdekking en aanvragen van verzekeringsproducten. Naar het jaareinde toe volgen bijkomende  functies. De App is meertalig en wordt gratis ter beschikking gesteld  aan de circa 40.000 gebruikers van CofaNet.

 

« De lancering van CofaMove is een nieuwe stap op de weg naar innovatie die Coface in 2012 met TopLiner en recentelijk met EasyLiner en CofaServe heeft ingeslagen. Luisteren naar de behoeften van onze cliënten. Is ons credo. Deze nieuwe toepassing beantwoordt aan de technologische evolutie en biedt perspectief op een directer risicobeheer op het terrein. Dankzij ons geïntegreerd technisch platform kunnen onze internationale cliënten deze nieuwe App wereldwijd gebruiken vanaf dag één», aldus Patrice Luscan, directeur Marketing en Strategie van de Groep.

 

Dit persbericht downloaden : Lancering van de CofaMove App : CofaNet gaat mobiel (196,15 kB)

Contact


Kris Degreef

Media Contact
Vorstlaan, 100 Boulevard du Souverain
B-1170 Brussels
BELGIUM
Mail: Kris.degreef@coface.com 

Naar boven
  • Nederlands
  • Français
  • English