Nieuws en Publicaties
02/02/2015
Corporate Nieuws

Julien Marcilly benoemd als Chief Economist van Coface

J. Marcilly

Julien Marcilly is met ingang van 2 maart 2015 benoemd als Chief Economist van Coface. Hij zal rapporteren aan Jean-Marc Pillu, CEO. Hij volgt Yves Zlotowski op, die beslist heeft om zijn carrière voort te zetten buiten de sector van het economische onderzoek en de kredietverzekering. 

Julien Marcilly, 32, was sinds 2012 de vervanger van Yves Zlotowski en Head of Country Risk bij Coface. Voordat hij bij Coface aan de slag ging, werkte hij bij de in New York gevestigde vermogensbeheerder Artio Global Investors. Voordien was hij economist bij Société Générale. Dankzij zijn uitgebreide achtergrondkennis van de groeimarkten, zijn doctoraat in de financiële economie aan Paris-Dauphine en zijn Master in Management die hij behaalde aan ESCP Europe, beschikt hij over de nodige kwalificaties om deze uitdagende functie met succes aan te gaan.

In zijn veertien jaar bij Coface versterkte Yves Zlotowski het economische onderzoeksteam van Coface, introduceerde hij nieuwe publicaties en versterkte hij de regionale economische deskundigheid van de groep. 

Dit persbericht downloaden : Julien Marcilly benoemd als Chief Economist van Coface (205,42 kB)

Contact


Kris Degreef

Media Contact
Vorstlaan, 100 Boulevard du Souverain
B-1170 Brussels
BELGIUM
Mail: Kris.degreef@coface.com 

Naar boven
  • Nederlands
  • Français
  • English