Nieuws en Publicaties
10/07/2014
Product nieuws

Coface lanceert een innovatief product voor KMO in België

EasyLiner
EasyLiner, een eenvoudige online dienst ter berscherming tegen onbetaalde facturen

Aangezien een kwart van de faillissementen verband houdt met onbetaalde facturen, heeft Coface besloten een innovatieve oplossing te introduceren speciaal voor het midden- en kleinbedrijf, de drijvende kracht voor economische groei wereldwijd. Onderzoek wijst uit dat met name het MKB bijzonder kwetsbaar is voor de gevolgen van onbetaalde facturen en dat juist MKB'ers het minst beschermd zijn. 

Daarom heeft Coface een maatwerkoplossing ontwikkeld speciaal voor het MKB met twee doelstellingen voor ogen: bescherming en toegankelijkheid. EasyLiner biedt uitstekende dekking aangepast aan de behoeften van kleine en middelgrote bedrijven, evenals een eenvoudig registratieproces. Hierdoor zijn ondernemers vrij om zich te concentreren op hun core business. 

Voor een vaste prijs (te betalen vooraf of in termijnen) is EasyLiner een simpele bedrijfsklare polis, inclusief:

  • het volgen van de informatie over de kwaliteit van de klanten om daarmee het risico van onbetaalde facturen te beperken;
  • het incasso van onbetaalde facturen en snelle schadevergoeding in geval van een claim. 

EasyLiner is als eerste gelanceerd in Spanje en het Verenigd Koninkrijk en zal geleidelijk worden geïntroduceerd in de 66 landen waar Coface is gevestigd, afgestemd op de lokale markten, in het bijzonder met betrekking tot de betalingstermijnen.

[1] Report no. 2012-M-070-04

Dit persbericht downloaden : Coface lanceert een innovatief product voor KMO in België (328,91 kB)

Contact


Kris Degreef

Media Contact
Vorstlaan, 100 Boulevard du Souverain
B-1170 Brussels
BELGIUM
Mail: Kris.degreef@coface.com 

Naar boven
  • Nederlands
  • Français
  • English