Nieuws en Publicaties
19/03/2015
Corporate Nieuws

Coface, dat een toonaangevende positie bekleedt op het vlak van bedrijfsinformatie, begint met kredietverzekeringen in Israel.

Coface, dat een toonaangevende positie bekleedt op het vlak van bedrijfsinformatie, begint met kredietverzekeringen in Israel.
Als onderdeel van haar aanhoudende expansie naar nieuwe markten, werd door de lokale regelgevende autoriteit aan Coface, dat in Israel stevig verankerd is via de grootste lokale bedrijfsinformatiefirma BDI-Coface, een licentie verleend om te werken als kredietverzekeraar. 

De licentie stelt Coface in staat de distributie van kredietverzekeringsoplossingen te vereenvoudigen en uit te breiden naar Israëlische bedrijven. Die kunnen de expertise van Coface op het vlak van kredietrisicopreventie en -bescherming gebruiken voor hun commerciële transacties, naast de inning- en informatiediensten en de voordelen van het grootste internationale kredietverzekeringnetwerk. Coface is nu goed geplaatst om de groei en ontwikkeling van de Israëlische bedrijven nog krachtiger te ondersteunen. 

In een reactie op de Israëlische licentie, verklaarde Jean-Marc Pillu, CEO van Coface:"Israëlische bedrijven zijn bedreven in het omgaan met schommelingen in de economische cyclus en vertonen momenteel een gezonde financiële toestand. De betaalervaring van Coface voor het land is positief.

Binnen deze markt met veel potentieel, kunnen we door rechtstreeks kredietverzekeringen aan onze klanten aan te bieden, nauwer met hen gaan samenwerken en hen maatoplossingen aanbieden. Dankzij onze kennis van de plaatselijke markt, onze uitgebreide internationale aanwezigheid, ons innovatief en gediversifieerd productgamma, onze uitgelezen distributiekanalen en ons voorzichtig risicobeheer zullen we een bijdrage kunnen leveren aan de commerciële ontwikkeling van lokale Israëlische ondernemingen, ongeacht hun omvang.” 

Verleden jaar verwierf Coface kredietverzekeringslicenties in Colombia (januari 2014) en Marokko (december 2014). De Groep opende daarnaast commerciële kantoren in de Filipijnen en Kazachstan en ondertekende een commercieel partnerschap in Servië.

Dit persbericht downloaden : Coface, dat een toonaangevende positie bekleedt op het vlak van bedrij... (241,19 kB)

Contact


Kris Degreef

Media Contact
Vorstlaan, 100 Boulevard du Souverain
B-1170 Brussels
BELGIUM
Mail: Kris.degreef@coface.com 

Naar boven
  • Nederlands
  • Français
  • English