Nieuws en Publicaties
22/10/2018
Corporate Nieuws

AM Best wijst een A (uitstekende) rating toe aan Coface North America Insurance Company, met stabiele vooruitzichten

Coface Logo

Ratingbureau AM Best heeft Coface North America Insurance Company onlangs de 'A' (Excellent) Insurer Financial Strength (IFS) -rating toegekend, met stabiele vooruitzichten.Coface North America Insurance Company (CNAIC) is een belangrijke kredietverzekeringsbedrijf van de Coface Group en het belangrijkste middel voor toegang tot de grote Noord-Amerikaanse markt.
AM Best benadrukt in haar persbericht dat deze rating de "Coface-balanssterkte" weerspiegelt, die A.M. Best categoriseert als zeer sterk, evenals zijn adequate bedrijfsprestaties, gunstig bedrijfsprofiel en passend ondernemingsrisicobeheer ".
Hoewel het ratingbureau de Coface Group als een mono-lijn verzekeraar classificeert, benadrukt het zijn goede diversificatie per geografie en bedrijfssector. Het agentschap is van mening dat de Groep profiteert van haar marktleidende positie binnen de wereldwijde kredietverzekeringssector en onderstreept de groeiende inkomsten uit vergoedingen gebaseerde diensten.
AM Best heeft een positieve mening over de "introductie van een nieuw strategisch driejarenplan met de titel "Fit to Win"", dat zich richt op "operationele efficiëntie en waardecreatie in plaats van pure bedrijfsgroei".

Dit persbericht downloaden : AM Best wijst een A (uitstekende) rating toe aan Coface North America ... (394,90 kB)

Contact


Kris Degreef

Media Contact
Vorstlaan, 100 Boulevard du Souverain
B-1170 Brussels
BELGIUM
Mail: Kris.degreef@coface.com 

Zie ook


Weet U hoe een kredietverzekering werkt?
 
Een kredietverzekering zorgt ervoor dat uw bedrijf niet wordt benadeeld door het onvoorzien falen van één of meer van uw klanten; het is ook een hulpmiddel om u te helpen uw risico's te beheersen.

 

Er staat bij Coface een professioneel team  klaar om al uw vragen te beantwoorden over dit onderwerp.

Naar boven
  • Nederlands
  • Français
  • English