Ons aanbod

Mijn omzet verzekeren

Of u nu uitsluitend actief bent in België, of ook in het buitenland, u weet hoe belangrijk het is om uzelf te beschermen tegen onbetaalde facturen, die uw activiteiten aanzienlijk kunnen vertragen en uw bedrijf in gevaar kunnen brengen.
 
COFACE KOMT TEGEMOET AAN UW BEHOEFTEN
De omzet van uw bedrijf verzekeren is van vitaal belang voor het voortbestaan van uw bedrijf op lange termijn. Dankzij onze database met meer dan 65 miljoen bedrijven wereldwijd en ons netwerk van incasso-experts in 99 landen, kunnen wij u bij Coface unieke informatie over uw klanten verstrekken. Zo kunt u juiste en redelijke beslissingen nemen voor elk type activiteit in bijna 200 landen.
EEN AANBOD OP MAAT VAN UW BEHOEFTEN
Coface verzekert de handelsvorderingen van een kmo die aromatische ingrediënten produceert. Deze onderneming, die over authentieke knowhow en een uitstekende reputatie beschikt, staat op het punt om zijn eerste grote contract af te sluiten met een grote retailer van geparfumeerde producten.
 
Na een grondige analyse van de situatie van deze retailer, waarschuwt Coface het bedrijf voor een mogelijk risico van niet-betaling door de klant. De CEO, na overleg met de fabrieksdirecteur en de sales manager voor key accounts, is niettemin bereid om door te gaan met deze bestelling, die op zichzelf de jaaromzet van het bedrijf met 5% zou doen stijgen.
 
Na rijp beraad, besluit de CFO om samen te zitten met een analist van Coface, die hem nadrukkelijk wijst op de imminente en ernstige problemen van de potentiële klant. Uiteindelijk laat het bedrijf de deal schieten en mag een concurrent het contract binnenrijven. Die concurrent wordt echter nooit betaald door de handelaar, die enkele weken na de vergadering met Coface failliet gaat.

OUR OFFERS TAILORED TO YOUR NEEDS

Hoe kan kredietverzekering u helpen?

Hoe kan kredietverzekering u helpen?
Kredietverzekering bestaat uit 3 aanvullende diensten : een beoordeling door experten van de financiële situatie van uw klanten, incasso van uw onbetaalde facturen en schadeloosstelling.

Globalliance

TradeLiner voor middelgrote ondernemingen

Coface Global Solutions

EasyLiner

EasyLiner
Easyliner is een kredietverzekeringsvoorstel dat u beschermt tegen elk risico op niet-betaling. Bekom een verzekering om uw transacties af te dekken, en dit met slechts enkele muisklikken

TopLiner

CofaServe

  • Nederlands
  • Français
  • English