Nieuws en Publicaties
21/10/2019
Corporate Nieuws

Coface wordt erkend als de beste kredietverzekeringsmaatschappij in 2019 door het International Finance Magazine.

Coface wordt erkend als de beste kredietverzekeringsmaatschappij in 2019 door het International Finance Magazine.
Door voor het eerst deel te nemen aan deze prestigieuze prijs heeft Coface de hoogste plaats op het podium ingenomen, waarmee ze de vele initiatieven van Coface erkent om haar klanten beter te helpen.

Sinds 2013 zijn de International Finance Awards een erkenning voor getalenteerde spelers over de hele wereld die een positieve invloed hebben op de wereldeconomie. Tot de geselecteerde categorieën behoort de verzekeringssector, waar de concurrentie innovatie voor een beter beheer van handels-, uitrustings-, personeels- en inkomensrisico's heeft gestimuleerd. Met deze prijs wil de International Finance Insurance Awards diegenen belonen die zich dagelijks inzetten voor de belangen van hun klanten.

 

Coface, beste kredietverzekeringsmaatschappij 2019

In 2019 werd Coface geëerd voor haar opmerkelijke vermogen om zich aan te passen aan de risicotrends.
"In de loop der jaren heeft Coface haar unieke karakter op het gebied van kredietverzekering en risicobeheer bewezen. We worden nu erkend als een referentie in onze markt. Deze prijs toont aan dat we het tempo voor de markt blijven bepalen door nieuwe diensten aan te bieden die zijn aangepast aan de economie van vandaag en morgen", aldus Antonio Marchitelli, directeur van Coface France en West-Europa, "De betrokkenheid van ons wereldwijde team en het vertrouwen en de erkenning van onze klanten dwingen ons om verder te innoveren dan alleen kredietverzekering. De recente lanceringen van nieuwe aanbiedingen - zoals 'Coface Collect', 'Supply Check' en 'Check and Collect' - onderstrepen onze wil om ons aanbod van oplossingen te ontwikkelen en de activiteiten van bedrijven te ondersteunen, terwijl ze ook in staat worden gesteld om een solvabele klantenbasis te ontwikkelen en hen te helpen bij het beschermen van hun toeleveringsketen".

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit persbericht downloaden : Coface wordt erkend als de beste kredietverzekeringsmaatschappij in 20... (213,06 kB)

Contact


Kris Degreef

Media Contact
Vorstlaan, 100 Boulevard du Souverain
B-1170 Brussels
BELGIUM
Mail: Kris.degreef@coface.com 

Zie ook


Weet U hoe een kredietverzekering werkt? 
Een kredietverzekering zorgt ervoor dat uw bedrijf niet wordt benadeeld door het onvoorzien falen van één of meer van uw klanten; het is ook een hulpmiddel om u te helpen uw risico's te beheersen. 

Er staat bij Coface een professioneel team  klaar om al uw vragen te beantwoorden over dit onderwerp.

Naar boven
  • Nederlands
  • Français
  • English